Resten

ugly duck brewing co. heard it through the wheat wine​

Pris: 129,00 DK.KR + PANT​

chili Klaus ghost 50cl 9,2%

Den er lavet med Ghost chilien, Bhut Jolokia, som er en af de mest berømte og berygtede chilier i verden. Berygtet for sin intense styrke på over 1.000.000 SHU og berømt for sin søde chilismag.

Pris: 49,00 DK.KR + PANT​

CHILI KLAUS SESSION IPA 50CL 4,7%

En Session IPA er ikke helt så stærk som en IPA. Forklaringen går tilbage til England og 1. verdenskrig, hvor det var tilladt at drikke på jobbet – også når man fabrikerede våben.
Arbejdsgiveren må alligevel have syntes, at våben og stærk øl var lidt for risikabelt og man begyndte derfor at brygge den mildere Session IPA. Chili Klaus Session IPA med chili er en frisk humlet øl med lav vindstyrke. Den amerikanske humle Mosaic og den caribiske Scotch Bonnet chili gør denne øl både drikkevenlig og eksotisk.

Vindstyrke 4

Pris: 49,00 DK.KR + PANT​

CHILI KLAUS LIQURICE STOUT 50CL 9,5%

En dejlig frisk lakrids øl med et strejf af chili, uden det bliver for voldsomt.
Nyd den sammen med et godt stykke mørkt chokolade eller alene i et godt ølglas.

Pris: 49,00 DK.KR + PANT​

Midtfyns bryghus chili tripel 50cl 9,2%

En belgisk inspireret øl hvor bryggeren har haft frie hænder til at pirre smagsløgene. En øl af de frække og hotte hvor blandingen af chili og belgisk gær får frit løb. Samtidig er maltfylden og den milde humle med til at afrunde smagsbilledet og give en unik smagsoplevelse. Midtfyns Chili Tripel er særdeles velegnet til kolde retter og skaldyr og kan betegnes som en rigtig tapasøl.

Pris: 49,00 DK.KR + PANT​

st. bernardus witbier 33cl 5,5%

St Bernardus Witbier er en traditionel belgisk hvid øl, der er udviklet og brygget i samarbejde med den legendariske mesterbryder Pierre Celis (brygger Hoegaarden og White Celis).​Denne meget blegne ale har en uklar hvidlig gul farve.​Hovedet er hvidt og tæt.​I aroma har den en hvedeagtig, æbleagtig, tartness.​Det har krydderurtige noter med koriander og appelsinfrugt og en honningagtig sødme.

Pris: 34,00 DK.KR + PANT​​

PATER LIEVEN WIT BLANCHE 33CL 4,5%

Pris: 34,00 DK.KR + PANT​

IRON MAIDEN TROOPER 50CL 4,7%

Du kan skylle en ordentlig omgang heavy metal ned med Iron Maidens helt egen øl. Den gyldne ale indeholder noter af citrus og lemon, og humlen er sammensat til at give den dybde og karakter. The Trooper er i øvrigt navnet på en af singlerne fra albummet Piece of Mind fra 1983. Det er et legendarisk stykke heavy-historie.

Pris: 35,00 DK.KR + PANT​

BREKERIET wILD & JUICY 33cl 7,2%

Svenske Brekeriet hører først og fremmest til i den absolutte superliga af skandinaviske bryggerier, når det angår kvaliteten af deres produkter. Og tilmed hører de samtidig til blandt de mest kompromisløse bryggerier i vores region - alle deres øl fermenteres udelukkende med vildgær og/eller bakterier.
​‘Wild & Juicy’ er en Wild Ale, hvor der er skruet godt op for humlen for at skabe et hyperfrugtigt og, ja, juicy udtryk i både aroma og smag. Den er fermenteret med bryggeriets bakterie-huskultur og brettanomyces, og humlet kraftigt med Mosaic, Amarillo og Columbus.

Pris: 49,00 DK.KR + PANT​

RODENBACH GRAND CRU 33CL 6%

Rodenbach Grand Cru er en klassiker i stilen "flamsk rødbrun". De egefadslagrede øl får en syrlig smag og vinøs karakter.
Grand Cru versionen er en blanding bestådende af 1/3 ungt øl og 2/3 vellagret (mindst 2 år). Overvægten af den lagrede øl, giver en større dybde, kompleksitet og smag fra de store egefade.

Pris: 39,00 DK.KR + PANT​

SEATTLE AMERICAN COFFEE STOUT 50CL 6,5%

Brygmesteren udtaler: ”Seattle er Især kendt for to ting, god kaffe og godt øl. Brygmesteren har fra den amerikanske vestkyst hjembragt inspirationen til denne skønne stout, der kombinerer de to skønne drikke.
Seattle er en mørk og fyldig stout, med en intens smag af kaffe og mørkristet malt. Brygget af bygmalt, havre, ristet byg og humle.

Pris: 39,00 DK.KR + PANT​

Liverpool øl golden sky 50cl 5,8%

En gylden øl med en rund og frisk smag. Golden Sky er starten på en ny, succesfuld æra og begyndelsen på et fantastisk eventyr.
… But not for the doubters
only for the believers!

Pris: 49,00 DK.KR + PANT​

TRAPPIST WESTVLETEREN 12 33CL 10,2%

Westvleteren 12 er en fantastisk og sjælden Prestige Ale fra det lille Trappist-bryggeri i den sydlige del af det smukke Vest Flandern. Er flere gange kåret til verden bedste øl og er blandt de 100 øl du skal prøve inden du dør.

Duft og Smagsnoter: Den cremede konsistens understreger med finesse den mørke, brændte, fersken- og rosinagtige smag, som på elegant og harmonisk vis blander sig med de karakteristiske, kraftige, jordagtige maltnuancer, der er Westvleteren​ varetegn. Toner af lakrids og brændt malt og mandler afrunder denne prægtige Ale, som utvivlsomt må få munkene at synge af ren fryd

Pris: 139,00 DK.KR + PANT​

CORNISH ORCHARDS GINGER BEER 33CL 4%

Pris: 29,00 DK.KR + PANT​

Samuel Smiths Organic Chocolate Stout 35,5CL 5%​

Pris: 35,00 DK.KR + PANT​

Samuel Smiths Organic Strawberry Fruit Beer 35,5CL 5,1%

Pris: 35,00 DK.KR + PANT​

UGLY DUCK BREWING CO. NOTHING BUT TROUBLE​

Pris: 129,00 DK.KR + PANT​

UGLY DUCK BREWING CO. SAISON DU CHARDONNAY​

Pris: 129,00 DK.KR + PANT​

Daas ambre, daas blonde 33cl 6,5% (gLUTEN FREE)

Daas Ambré er en traditionel rig og kompleks belgisk rav ale. Øllet har en duftende aroma med karamel og sød maltsmag og til sidst en sart krydret finish.Let brændt malt og moden frugtagtig aroma kombineres med blød smag af flødekaramel og blomstret humle. Dyb maltet smag afslutter smagsoplevelsen i kombination med vanilje og mørke frugter.

Daas Blond er en autentisk belgisk stærk gylden øl. Honningaroma og perfekt balance af en bittersød smag er efterfulgt af velkendt klassisk humle. Aroma af karamel og honning komplimenteres med et strejf af krydderi og livlig frugtig banan. Ganen fyldes herefter med koriander og kølig lemon og afsluttes med hvedeøllets friskhed og dog lidt bid fra klassisk tør humle.

Pris: 29,00 DK.KR + PANT​

BELLEROSE IPA, BLACK IPA

Bellerose IPA 33cl 6,5%

Bellerose Black IPA 33cl 7,5%

Pris: 33,00 DK.KR + PANT​

Åbningstider​

Mandag​

09:00 - 17:30​

Tirsdag​

09:00 - 17:30​

Onsdag

09:00 - 17:30​

Torsdag

09:00 - 17:30​

Fredag

09:00 - 18:00​

Lørdag

08:00 - 15:00-17:00​

Kontakt os​

Har du spørgsmål vedr. vores produkter, så kontakt os på telefonen eller mail.​

Helsingør Vinhandel ApS

CVR: 29924139

Find os

Helsingør Vinhandel ApS
Bramstræde 2
3000 Helsingør
CVR: 29924139